Gikk ned en størrelse på 2 uker!

 

 

Slik virker det:)

Nuvoryn inneholder spesifikke ingredienser som hjelper på spesifikke deler av slankeprosessen. Nuvoryns formular ble designet for å gi en komplett og balansert slankende effekt, og tar for seg de fire vitale delene av prosessen:

Nuvoryn virker appetittdempende,fettforbrennende,metabolisme- fremmende og energiøkende.

 

Slankeprodukter som virker

 

Slanke Metoder

Studier viser at grønn te kan øke forbrenningen din trygt og uten bivirkninger. Med andre ord hjelper den på metabolismen slik at du kan brenne mer fett, og det uten trening. Grønn te inneholder også theanin, en naturlig aminosyre som hjelper deg med å slappe av og fremmer velvære gjennom å øke GABA-nivåene i kroppen.
 
 
Hvis du ikke er fornøyd med resultatet kan du sende Nuvoryn-en din tilbake til oss innen 180 dager og få pengene tilbake, uten at vi stiller spørsmål
 
Jeg har da altså bestillt dette :) bestillte nettopp 3 bokser:) koster 598,-
Håper de funker :)
 

 

Gikk ned én størrelse på to uker

gikk ned én størrelse på to uker
Holly Madison slanket seg med ny superkur.
 

Så dette blir gøy og prøve ut gleder meg :D kommer i posten i løpet av 4 dager:) 2 dager til jeg begynner på suppedietten nå:)

82 kommentarer

anotherstoryaboutacinderella

07.01.2012 kl.19:09

fin blogg!

-kommenter gjerne tilbake! ;)

ragnhild smith

07.01.2012 kl.19:53

vet du om det er noen slags aldersgrense, eller om man kan kjøpe det i butikker?:)

Beautyblonde

07.01.2012 kl.19:57

ragnhild smith: Fikk ikke beskjedd om noen aldersgrense når jeg kjøpte:) og måtte ikke skriv inn alderen min :)Du kan jo evt prøve og bestille? Jeg bestillte over internett.. her er adressen : http://nuvoryn-norge.com/testimonials.html lykke til :)

Tante B

08.01.2012 kl.00:06

Her kommer jeg med pekefingeren igjen...:

Sunn mat (i passe mengder), og fysisk aktivitet/trening er det beste middelet for å nå målet. Har du styrke nok til å klare å leve på suppe ei hel uke (eller mer), eller leve på andre slankeprodukter, klarer du også å kutte ut snop. Nei, spis normal mat du, og fortsett og trene. Jeg tror det er veldig skadelig med slike "kurer". Og at man faller tilbake til gamle synder like fort. En omlegging av kostholdet er MYE bedre.

Godt nyttår til deg og A, forresten! :-)

Klem fra tante B

Beautyblonde

08.01.2012 kl.01:29

Tante B:

er ikke bare suppe da.. du skal spise mere og mere dag etter dag:) Godt nyttår:)Skal prøve det ut iallefall:)

Klem!:)

Beautyblonde

08.01.2012 kl.01:31

Suppe:

-2 bokser hermetiske tomat

3store purreløk eller 1 stor spansk løk

-Kjøttbuljongterninger me vann (pk.med 16stk-bruk 14stk)

-1pk.Mr.lee nudler

-1pk stangselleri

-2 grønne paprikaer

-1kg Gulerøtter

Slik gjør du:

-kutt grønnsakene i små biter og ha dem i kjele

-løs opp buljongterningene i varmt vann

-hell på tomatene og de andre ingrediensene

-hell på vann til det dekker grønnsakene

-kok til grønnsakene er møre

-krydre som du vil me hvitløk,salt,perpper,persille osv.

Denne suppen kan spises gjennom hele uka(Når du er sulten) Spis så mye du vil. Det er ingen ekstra kalorier. Jo mer du spiser,jo mer går du ned i vekt. Spis den til frokost,lunsj osv.

Drikke:

juice uten tilsatt sukker(Meierienes juice) te,kaffi,skummet melk og vann,vann,vann....

Dag 1: Spis alle slags frukter utenom Bananer.Meloner er flotte og kalorifattige.spis bare frukt og suppe i dag.

Dag 2: spis dej mett på rå,kokte eller boks-grønnsaker. Prøv og spise grønne blangrønnsaker:salat,spinar osv. IKKE erter,mais eller tørre bønner. Spis grønnsakene og suppen.Til middag kan du ha i bakt potet me smør. Ikke noe frukt idag.

Dag 3:Spis så mye suppe,frukt og grønnsaker du vil. Ingen bakt potet. Etter i dag ska du ha gått ned minst 2 kg.

Dag 4:Bananer og skummet melk. det vil si spis minst 3 banaer og drikk så mye melk du kan i dag.Kroppen trenger potassium,kalsium og proteiner i dag. Du vil merke mindre sug etter søtsaker. spis suppe som vanlig.

Dag 5: Biff og tomater.Du kan spise fra 280-560 g biff og 4 tomater i dag. Spis suppen minst en gang i dag.

Dag 6: Biff og grønnsaker.spis så mye du vil av biff og grønnsaker i dag.spis suppen også.Spis biff og masse grønne grønnsaker.Ingen Poter.

Dag 7: Brun ris (helsekostforretning) juice uten sukker og grønnsaker.Spis deg mett, og husk å spise suppen.Bland kokte grønnsaker i risen hvis du vil.

Etter sju dager ska du ha gått ned 4,5- 7,7 kg. Ikke gå på dietten igjen hvis du har gått ned mer enn 7.7 kg.Da må du vente 2 dager før du begynner igjen.

Du kan bruke dette programmet så ofte du vil. Du renser systemet for toksiner og får en følelse av god helse.

Ikke alkohol før minst 24 timer etter du har avsluttet dietten.Dette pga fettsamling i kroppen.

Denne dietten påvirker folk forskjellig. Etter 3 dager vil du mer energi enn før du begynte-Så lenge du ikke jukser. Etter noen dager kan du merke forandring i fordøyelsen. Ved forstoppelse kan du spise ein kopp ``brand`` eller anna fiber. Selv om du ikke drikke svart kaffe med dietten, vil du kanskje fle mindre behov etter koffein etter tredje dag.

Suppen kan spises når du er sulten under de 7 dagene.Spis så mye du vil.Husk-jo mer du spiser av suppen-jo mer fett forbrenner du:

Man kan spise grillet,kokt eller bakt kylling i stedet for biff.Absolutt ikke skinn på kyllingen. Grillet fisk kan brukes i stedet for biff, men bare på en av biff-dagane. Kroppen trenger den høye protinen man får av biff.

Reseptmedisin vil ikke påvirke dietten.Forsett med dette programmet så lenge du vil og merk forskellen både mentalt og fysisk;)

IKKE,IKKE,IKKE

Brød,alkohol,kullsyreholdige drikker(inkludert lett-brus og farris osv.) eller sterke mat (utenom biffen)

GJØR,GJØR,GJØR

Drikke masse. Minst 6-8 glass vann per dag. Pluss en kombinasjon av følgen:svart kaffi,te(uten sukker),juice(uten sukker) tranebær juice og skummet melk

Suppedietten ser sånn ut:)

Camilla

08.01.2012 kl.16:47

Hei :) Jeg har også bestillt dette, har du fått det i posten? Leste nettopp mye på nettet om dette produktet og det er mange som aldri får produktet i posten og mange får ikke virking og kan heller ikke få pengene tilbake om de sender pakken tilbake.

Spm: Har du fått det og hvordan virker dem til nå?:)

Beautyblonde

08.01.2012 kl.16:50

Camilla: Hei når jeg la ut innlegget her så har jeg nettopp bestillt det:)

Ja jeg kom også over dette når jeg bestillte, men håper det ikke hende meg eller deg:) Har ikke fått det enda men regner med at det kommer i uken her:) skal rope ut når jeg får den i postkassen min :)

Liv Marit

09.01.2012 kl.17:39

Ehh.. Dette md at produktet ikke kan dukke opp, har ikke jeg fått med meg, hvor leste dere det? Ble bekymret nå,.. Venter spent på pakke jeg og... :)

Beautyblonde

09.01.2012 kl.18:53

http://dindebat.dk/slankeforum/762200-nuvoryn-erfaringer.html der finner du en klage.. helt nederst men håper ikke det bli sånn iallefall..finner ikke noen annen klage på dette, ellers finner jeg bare positivet anbefalinger:)

Karoline Bentestuen

10.01.2012 kl.00:02

hei :) driver å vurderer å kjøpe Nuvoryn, men er ikke heelt sikker. bare lurte på om du har fått dine tabletter sendt til deg? uten noe som helst tull. redd jeg eventuelt ikke skal få mine.

Beautyblonde

10.01.2012 kl.09:53

Hei :) Jeg bestillte dette på lørdagen så viss den kommer ska den komme i uken her :) skal rope ut nårr jeg har fått det i posten :)

Margit

11.01.2012 kl.14:29

Jeg har bestilt disse tablettene. Jeg har til dags dato ikke sett noe til den. Pengene ble trekt på min konto den dagen jeg bestilte dem. Dette tror jeg må være juks og bedrageri Det nytter heller ikke å komme i kontakt med firmaet. Dette er helt utrolig. At det går an!!!!

Margit

11.01.2012 kl.14:46

Nuvoryn Norge; Hvordan i all verden skal vi få tatt disse meneskene som driver med dette ?

Juks og bedrageri fra ende til annen. Ved bestilling tar de pengene dine. Etter dette får man ikke kontakt med de. For meg ble ca 800 kr tapt.

Beautyblonde

11.01.2012 kl.22:14

Margit: oi har ikke fått boksene enda jeg heller...kanskje vi skal gå til tv2 hjelper deg alle sammen?

Kristina

12.01.2012 kl.00:43

Oooi, har nettopp sittet en stund og lest om produktet og vurderte det sterkt selv. Grunnen til at jeg ikke har bestilt er at jeg ikke har fått lønning ennå..men nå er jeg veldig glad jeg kom over dette! Jeg får følge med videre:)

Karoline Bentestuen

12.01.2012 kl.02:35

Det kommer vel fra USA. så det tar vel uansett en stund før man sikkert får det i posten..kan vel ta opp til tre uker, siden det er fra utlandet..? kommer jo ann på frakten da,men jeg har ikke bestilt enda selv, men frister veldig å få bestilt det. hvis det tar sånn lang tid før man får produktet.

Beautyblonde

12.01.2012 kl.11:38

Karoline Bentestuen: Ikke bestill det du kommer til og tape masse penger...

Beautyblonde

12.01.2012 kl.11:40

Kristina: ikke bestill det...:) du får ikke pengene dine tilbake og heller ikke produkte..

Beautyblonde

12.01.2012 kl.11:42

les innlegge om tablettene nest øverst... mange som ikke får det i posten..å at det er juks

Margit

12.01.2012 kl.13:39

Jeg tror som sagt at dette er juks. Bestilte den 28 des. Har fortsatt ikke fått tablettene

Margit

12.01.2012 kl.13:45

Hei beautyblonde

Ja TV 2 hjelper deg er selvfølgelig en vei å gå. Må finne ut om det er flere med samme problem. Det tror jeg!!!

De markedsfører heller ikke så agresivt nå.

Beautyblonde

12.01.2012 kl.21:42

Margit: :) ja viss det er flere som blir med og klager så har vi større sjanse til og bli hørt:) vi kan også gå til forbruker-rådet:)

Susanne

13.01.2012 kl.00:52

Jeg tror at Nuvorynpakken min har kommet til Norge. Jeg fikk et sånt sært brev fra Posten der det sto: "Melding om ankommet ufortollet sending. Avsender er ikke autorisert for eksport av legemidler. Sendingen kan ikke innføres i Norge. Sendingen bil bli returnert til avsender ved returfristens utløp". Og så står det at jeg må ha en dokumentasjon eller noe. Forstår ingenting..

Beautyblonde

13.01.2012 kl.11:32

Susanne: herregud da vi får jo ikke noe informasjon om det når vi bestiller... dette var iallfall veldig rart..!:S men når det står at avsender er ikke autorisert for eksport av legemidler, betyr jo at de ikke har lov til og sende dette produkte.

Susanne

13.01.2012 kl.15:39

Ja, virker nesten sånn! Jeg forstår ingenting... Jeg er ikke heller så veldig gira på å gå ned på Posten for å spørre hva jeg kan gjøre heller. Virker jo som om det er ulovlig eller noe. Dessuten er det veldig kjipt å betale toll i tillegg (det må man, må man ikke?), noe som gjør at prisen blir enda høyere. Og ja, hva om tablettene ikke fungerer, slik at jeg vil sende dem tilbake og få pengene igjen, og så får jeg ingenting? Har sendt mail mange ganger til dem, men har ikke fått noe som helst svar. "Svarer innen rimelig tid" står det.. Haha, yeah, right! Føler jeg har sløst masse penger på dette.. Dessuten vet jeg ikke om jeg tørr prøve dem når det står at de er ulovlige i Norge.. ? Men det er veldig rart.. Jeg fant dem jo på en norsk nettside...

Margit

13.01.2012 kl.16:03

Jeg fikk i dag brev fra posten og har i dag vært i kontakt med de. De sier at firmaet ikke har papirer i orden for å importere produktet. de sier at de sender produktet tilbake, da firmaet ikke ordner parirene. De sa også at de hadde sendt tilbake flere kontainere til dette firmaet. Jeg har prøvd å komme i kontakt med firmaet, noe som ikke lar seg gjøre. Dette er svindel på sitt verste.

Hvis ingenting blir gjort ,vil de sikkert bare fortsette. Det ser ut som det fortsatt er mulig å bestille produktet. Det sitter sikkert på haugvis av spente slankere å venter på produktet desverre.Posten sa vi måtte kontakte firmaet for å få igen pengene, men dette lar seg ikke gjøre tror jeg . Jeg har prøvd å få kontakt flere ganger.

Margit

13.01.2012 kl.16:10

Hun på posten sa til meg at noen hadde bestilt for tusenvis av kroner. Dette er jo helt forferdelig. Noen må jo ta tak i dette. Jeg har foreløbig tapt ca 800 kr.

Beautyblonde

13.01.2012 kl.21:43

hoff forfedelig..:S jeg får heller ikke kontakt med de. har til og med skrevet mail at jeg kommer til og anmelde dette og gå til media. men ikke noe svar...

vi må finne ut hvordan vi skal få tatt de.. noe forslag? jeg fikk ikke noe respons fra vg .. ..:/

Margit

14.01.2012 kl.11:07

Det står jo egentlig at vi kan få tilbake pengene hvis produktet blir sendt til bake til sender. produktet er jo på vei tilbake. Så da får vi kanskje prøve det.

Beautyblonde

14.01.2012 kl.11:59

Margit: tviler sterkt på at du får pengene tilbake..men vi får håpe det.:)

Margit

15.01.2012 kl.15:12

Du har nok rett

Det går fortsatt an å bestille, men det er umulig å få kontakt med de.

For noen kjeltringer !!!!!!!

Beautyblonde

15.01.2012 kl.22:13

Margit: jaa...:/

Katarina

18.01.2012 kl.21:30

Hej.

Jag bestillte i lørdags så kunde man ju välja om man ville ha d fortare på 3-5 dagar. Men har heller inte sett något ännu :S Men om detta er førbjudet i norge varfør gøra reklam før det i norge att man kan bestille d :O Och tror d va på VG:s hemsida jag fick upp reklam. Trode man kunde lite på sån reklam!!!! Hoppas verkligen jag får d. Køpte før 600 kr...

Pia

18.01.2012 kl.22:43

Hei. Jeg bestillte nuvoryn den 1/1-2012, og har ennå ikke fått noe. Kjøpte 1 stk. til 399,- + fraktomkostninger. De hadde trukket beløpet fra kontoen min dagen etter.:-( Har prøvd å ringe hovedkontoret i usa, og har skrevet flere e-poster men ikke så mye som et svar å få! Kjipe greier. Har i allefall fått meg en lærepenge om å ikke bestille flere slike greier på nettet igjen... Og jeg får vel bare anse pengene som tapte. Så folkens: Ikke bestill nuvoryn!! Bare lureri!

Beautyblonde

18.01.2012 kl.23:51

Katarina: ja dumt tviler sterkt på at du får det i postkassen jeg bestillte i for lenge siden har enda ikke fått det..:/

Beautyblonde

18.01.2012 kl.23:53

Pia: nei går ikke og kontakte de har prøvd jeg også ..:( desverre...:/ men meld dere inn i gruppen min :) på facebook den heter nuvoryn svindel

hanne anita

19.01.2012 kl.19:14

har sendt flere etterlysninger etter pakken min,via e-post til firmaet. hører aldri noe fra dem. bestilte 2. jan. det siste jeg hørte fra de, var at pakken var sendt 3. jan. Men hvor i allverden er den? aldri blitt svindla før, så dette er surt! tapte nesten kr. 700,- jeg da.

Beautyblonde

20.01.2012 kl.12:46

hanne anita: ja skjønner at dette er veldig surt...:/ 700,- er veldig mye penger når man ikek får noe får de..:( kunne brukt det på noe annet ..:(

Beautyblonde

20.01.2012 kl.12:56

nå skal det gå an og finne siden :) Nuvoryn Stor svindel

Solveig

24.01.2012 kl.03:42

Har dere undersøkt tids forskjellen når dere har ringt til USA? :) Har selv nylig bestilt dette produktet ...

Natalia Torp

25.01.2012 kl.14:12

Hi jenter. Vi må gjøre noe med dette ! Jeg har også bestilte den 5 januar og regner ikke med å få mine 3 pakker. Dette er en ren juks , men webben kryr ar Nuvoryn reklame ! Den dykker opp overalt. Dette må stoppes før alt for mange blir lurt !!!!! Forslag ?

Beautyblonde

25.01.2012 kl.22:23

Natalia Torp: ja det kryr av det..:/ lik facebook gruppa Nuvoryn stor svindel!:)

Marianne Johnsen

31.01.2012 kl.14:05

Er det noen som har fått sine pakker enda? Bestilte 8.januar, men har heller ikke fått. Jeg kommer til å kontakte mitt kortselskap, for å høre hvilken avtale som ligger med selskapet, om det er oppgitt noe telefonnummer e.l. til selskapet som er ansvarlig. Svindel og bedrag. Hvis vi ser reklame for dette på facebook eller i andre kanaler, må vi sørge for å "melde de" inn slik at ikke de får reklamere mer. Det kan bli sett på som useriøst fra Facebook hvis de har slike annonsører som lurer kundene.

Beautyblonde

31.01.2012 kl.21:19

Marianne Johnsen: nei har ikke fått pakken min desverre..

Benja

01.02.2012 kl.17:24

Hei! Jeg bestilte for ca 3-uker siden, men fikk dessverre ett brev ifra posten Norge AS, og her skriver de at: AVSENDER IKKE ER AUTORISERT FOR EKSPORT AV LEGEMIDLER. SENDINGEN KAN IKKE INNFØRES I NORGE, ringte da til posten Oslo for å sjekke ut dette, om hva jeg skulle gjøre, der ble det sagt at varene blir sendt i retur til avsender, og at jeg måtte kontakte dem selv angående om å få pengene tilbake! Så jeg må nok si meg grundig lurt ja!

Maria

08.02.2012 kl.17:02

Rundt lurt, har fått samme brevet, tviler sterkt på å få pengene tilbake. Har sendt de mail og henvendelse på siden dems, men ikke fått noe svar på snart en uke!!!

carina

15.02.2012 kl.15:34

Hei !

kan noen fortelle meg hva du ringte til for og få pengene tilbake , føler meg grundig lurt, har ventet i 2 månder nå ! så er det det noen som kan fortelle hvordan jeg ordner dette :) ?

Katarina

17.02.2012 kl.15:23

Hej igen. Blev megat forvånad idag ner ja kom hem å såg i postkassen att jag hade fått mina 3 pakker som jag hade bestillt. Så nu har jag entligen fått d. Så hoppas ni andra får era snart oxå. Bestillde i børjan av januari. Lycka til alla som har bestillt!!

Beautyblonde

17.02.2012 kl.15:40

carina: jeg har ikke fått pengene tilbake:)

carina

18.02.2012 kl.12:05

nå kom dii :D to måneder etterpå :)

viktoria

18.02.2012 kl.12:08

hei jeg trodde også dette var svindel men ,nå har mine kommet , ventet 2 måneder :)

Katarina

18.02.2012 kl.19:14

Hej. Ville bara si att ja blev vädligt førvånad när ja kom hem å såg i postkassen igår. Där låg mina 3 bokar som jag hade bestillt. Jag bestillte runt den 5 januari. Så håll ut folket!! Jag hoppas verkligen ni får d ni har bestillt oxå snart! Lycka til allihopa!!

Margit

18.02.2012 kl.21:50

Vi får nok aldri pengene tilbake!!!

Elise Aa

23.02.2012 kl.10:45

Jeg bestilte 11. januar, 3 bokser til 589, og jeg fikk pakken nå for noen dager siden!!!!

Leste mange dårlige rewiews på nett om at ingen har mottatt varene sine osv, og holdte på å begynne å grine da jeg forsto at jeg hadde blitt svindla. Men plutselig så kom de!

Kanskje de bare er utrolig treig med å sende ut/levere. Jeg bestilte med gratis levering, altså garantert levering innen 7-12 dager, pakken kom over en mnd senere. Venninna mi bestilte seg samtidig som meg, hun fikk også pakken på samme dag som meg.

Må desverre skuffe dere med å si at jeg ikke har begynt å prøvd det ut enda, så har ikke noe sykt vekttap å skryte over foreløpig...

Camilla

24.02.2012 kl.09:32

Bestilte dette produktet, tok 1-2 måneder før det kom i posten. Sendte mail til dem, hvor de sendte svar (på tysk) og sa at vi skulle kontakte dem igjen hvis det ikke var kommet innen 30 nye dager. Men de kom til slutt, og de virker :)

Beautyblonde

26.02.2012 kl.16:49

Camilla: har ikke fått de jeg:(

Beautyblonde

26.02.2012 kl.16:50

Elise Aa: har ikke fått de:(

Beautyblonde

26.02.2012 kl.16:51

Margit: nei :(

Marianne

12.03.2012 kl.21:06

Jeg bestilte for 2 uker siden ca. har heller ikke fått noe i posten:( Er det noen som har i det hele tatt fått dette produktet ?? sendte mail til dem for noen dager siden, men de svarer ikke heller.. begynner og bli rimelig iritert!

Beautyblonde

14.03.2012 kl.11:14

Marianne: jeg har ikke fått det..

Beautyblonde

14.03.2012 kl.11:17

Maria: får enda ikke tak i de jeg..jeg bestilte starten av januar..

Beautyblonde

14.03.2012 kl.11:19

Katarina: så bra vi er mange som ikke har fått det enda..:(

Beautyblonde

14.03.2012 kl.11:21

Katarina: mange som ikke har fått de :(

Beautyblonde

14.03.2012 kl.11:22

viktoria: det er svindel!

Beautyblonde

14.03.2012 kl.11:22

carina: bra! vet ikke om jeg har villet tatt de..

Marianne

14.03.2012 kl.12:25

Fikk faktisk litt følelsen av at dette produktet kanskje kunne funket! det står også på siden at det er sikkert kjøp. Står jo også at man skal få de i posten etter 3-4 dager. Det er jo helt latterlig!

Trinus

14.03.2012 kl.18:01

Jeg bestilte 26 februar, og har enda ikke fått de. Sendte først en mail som jeg ikke fikk noe svar på.. så ventet jeg noen dager og sendte en ny en, da fikk jeg svar, og de sa at om jeg ikke hadde fått det innen 30 dager så skulle jeg bare skrive tilbake på mailen, sånn at jeg får penger tilbake igjen! Så håper jeg får de snart :) Og siden dere bestilte i januar så kan det jo hende at de ikke hadde fikset autoriteten sin enda, men kanskje de har fikset det nå. Fortsett å send mail jenter, dere får nok svar etterhvert! Fikk mail tilbake dagen etter jeg sendte den andre ;) btw, send mail sent på kvelden, da havner den nok øverst i mailboxen dems, så de ser deres først ;)

Beautyblonde

14.03.2012 kl.22:06

Trinus: tviler på at du får pakken ...desverre...:/har sendt mail tusen gang! ringt får ikke svar.....

Beautyblonde

14.03.2012 kl.22:07

Marianne: jepp

Trinus

15.03.2012 kl.12:12

Jeg har mine tvil ja... Men syns det er litt merklig at noen får og andre ikke får.. Og de sender det jo fra England så er jo litt rart at det også skal ta så lang tid :s men men er vel ikke så mye å få gjort med det... Har du fått noe svar fra tv2 hjelper deg ?? :)

Beautyblonde

15.03.2012 kl.22:43

Trinus: fikk svar ja..men så hørte jeg ikke noe mere fra de..:(

Marianne

16.03.2012 kl.11:08

fikk svar fra dem nettopp. de sier at de beklager forsinkelsen, men jeg vil få pakken så fort så mulig, hvis ikke vil jeg få pengene tilbake :) får håp dette ikke er tull da...

Beautyblonde

17.03.2012 kl.08:39

Marianne: ja håper du får deT:)

Trinus

22.03.2012 kl.22:02

Kjipe greier... :/

Elise

19.04.2012 kl.19:34

Hei folkens!

Jeg bestilte nuvoryn 26. mars, tre pakker. Og skulle få de etter 3-4 dager.. men det fikk jeg ikke slik som dere.. Men for en uke siden fikk jeg svar om å bli tilsendt ny pakke, noe jeg takket ja til. Har også nettopp nå sendt en ny meil, men har ikke fått noe svar. Måtte bekrefte adressen min på nytt også for at de skulle være sikker på at det var rett.

Har noen av dere fått produktet nå?

Julie

23.04.2012 kl.09:24

Hei.

Jeg har lest en god del om dette på nettet, og hadde tenkt til å bestille kuren, den står jo at den sendes til alle land på siden deres. Tror dere kanskje de har fikset problemet, eller har ingen fått produktet enda. Skulle akkurat til å kjøpe dem før jeg kom over denne siden.

Marte Christina

27.04.2012 kl.08:36

Altså.. jeg bestilte 3 bokser jeg også. tok omtrent en måne før jeg fikk den. å hat brukt en boks nå. Jeg lever et sunt norskt kosthold. å trener regelmessig. eh men jeg kan fortelle deg at dette er bullshit. Gått på dette i 4 uker nå, å det har fortsatt ikke gjort noen forandring i vekta :)

Men lykke til.

Lise

18.05.2012 kl.06:23

Skulle til å bestille produktet. men tror jeg holder meg unna. Husker ikke når dette var men det kom vel inn en regel i tollen (for noen år siden?) at hvis senderen av legemidlene ikke er godkjent, eller legemidlene er ulovlig eller ikke godkjent i norge så kommer den ikke gjennom tollen. bestilte selv legemidler fra frankrike før i tida og da ble det en dag plutselig stopp og fikk sånn melding av tollen som enkelte av dere har fått. ("ikke autorisert, blablabla"). da sendte de bare legemidlene tilbake der de kom fra...

mulig de har fått godkjenning siden endel har fått produktet eller så er det kanskje bare ren flaks at dette kom gjennom tollen?...

tina :)

22.05.2012 kl.18:01

her ble det 800 kr tapt--.

Kari

06.06.2012 kl.18:15

Fy søren så kjiiiipt, jeg er rasende på meg selv for å være så dum. Alikevel skulle jeg ønske disse folka blir avslørt - offentlig!! Jeg er skikkelig lurt, akkurat som dere. Bestillte 18.April med løfte om "standard levering (3-4 dager)" kr 299,00 + 39,00, tilsammen kr 338,-

Har purret i Mai - da fikk jeg svar "please confirm your shippment address so that we can reship your products." Det betyr at det er liv på den andre siden, men så ble alt stille. Ny mail fra meg sendt 4.Juni med beskjed om at jeg ikke liker å bli lurt og vil ha pengene tilbake. Veldig stille til nå!!!

Kikki

31.07.2012 kl.15:17

Google Søk:falske nettbutikker, Forbrukerombudet.

Skriv en ny kommentar

hits