Hvem gir mannfolk rett til og voldta kvinner? En litt vanskelig historie som jeg deler med dere. Håper dere vill lese den <3

Voldtekt har det vært mere og mere om i media i det siste, synes det er utrolig kijpt og se at folk ikke kan, gå alene hjemme en gang for da blir de voldtatt...

Det verste er når mennene sier at det er våres egene feil får at vi kler oss for sexy viss man er på byen eks.. Så viss jeg går i en minikjole på byen så er det da greit og voldta meg???

Nei fy faen! det er det verste jeg hører.. Det er jo ikke greit og slenge ned ei jente i bakken og voldta henne fordi hun har pyntet seg. De mannfolkene som sier det må jo ha en utrolig stor hjerneskade!

 

Tenkte jeg skulle dele en liten historie om noe jeg opplevde når jeg var kanskje 9-10 år gammel, husker det som det va i går. En litt ekkel opplevelse som jeg opplevde da..

Mamman min kommer fra Frøya så siden jeg og broren min har vært liten så har vi dratt dit, har masse slektninger utpå der. Denne gangen skulle vi ligge til bestefar, Jeg og broren min brukte og leke med noen tvilling gutter som brukte og være der ute på sommeren.. De var jo ikke så unge så broren min hang mest med de får han er eldre en meg.. De var kanskje 18-19 år gammel den gangen..

Husker de skulle være med inn til bestefar så jeg skulle vise han rundt.. Så skulle jeg vise han hvor vi brukte og sove når vi va der. Når du er 9-10 år gammel så er det jo ikke noe rart med det..

Så han kom innpå rommet lukket døren jeg sa han ikke trengte og lukke døren. dette var i andre etasje og de andre satt nede på stuen jeg sto oppreist mens han satte seg nederst i underkøya, jeg spurte om vi skulle gå ned no..får det var jo ikke så mye og se på der.

Men da sa han : nei vent litt...Så husker jeg at han sa " Viss jeg få se di så får du se min " Jeg visste ikke helt hva han mente med det.. men jeg merket at noe ikke stemte.. så jeg sa "Nei no går jeg ned". Men da reiste han seg opp av sengen og kom mot meg, jeg hadde på meg en grønn dongri bukse  den dagen husker den enda, selv om jeg ikke har den buksen enda men den har brent seg inn i hodet på meg...

Så plutselig kneppet han opp bukseknappen min og så rar ut i øynene huske jeg sa" STOPP hva er det du gjør"..men da sa han de ordene igjen "Viss jeg får se di så får du se min, kom igjen". så jeg begynnte og hyle og skreik og sprang ut av rommet, ned trappen og inn på stua der alle satt...Husker de så på meg med store blikk.. Husker jeg kom løpende inn og gråt og spurte mamma om hun kunne kneppe igjen bukseknappen min får han hadde åpnet den..I det så hører vi at noen smeller igjen utgansdøren det var han som prøvde og komme seg unna... Onkel`n min var illsint og løp etter han med gevær og sa at han skulle aldri vise seg her igjen.. så han hoppet i båten og rodde vekk..

Jeg klarer aldri og glemme..Enn viss jeg og han hadde vært alene en plass... hva kunne han ha gjort mot meg da..? jeg er så glad for at jeg skjønte at noe ikke stemte.. men dette er brent fast inni meg.. så jeg synse synd på de som blir voldtatt de må ha det mye verre en meg.. <3

Heldigvis har jeg ikke sett de noe mer når jeg har vært på Frøya.. jeg vet ikke hva jeg har kommet til og gjort viss jeg har sjedd de igjen...Tror det har klikket for meg..

Dette er ikke buksen men den så nesten sånn ut ..

 

15 kommentarer

idaskulstad

01.11.2012 kl.17:04

ÆSJ! :(

Jeg har blitt voldtatt da jeg var 16 år. Grusom opplevelse.

Hanne

01.11.2012 kl.17:06

Ja

Beautyblonde

01.11.2012 kl.17:06

idaskulstad: :( føler med deg<3

Sandra Marie

01.11.2012 kl.17:14

er det greit å kjøre ned en neger fordi man ikke ser han?

nei. Det er heller ikke greit og voldta som så kvinnen gikk naken på byen. Dog, kunne personen blitt tatt for blotting men.

Beautyblonde

01.11.2012 kl.17:15

Sandra Marie: Så bra svart :) Helt enig:)

Ida Tiller

01.11.2012 kl.17:24

Jeg er helt enig i det du skriver. Vi jenter må få ha på oss fine kjoler, uten at vi skal bli voldatt. Når jeg hører denne setningen fra gutter, så kjenner jeg at det koker inni meg.. "det er deres feil pga dere går så lettkledd" PFS!! For en sterk historie du deler med oss, kan tenke meg dette har satt seg i minnet ditt ja!! Forferdelig mange fæle gutter der ute!

Beautyblonde

01.11.2012 kl.17:30

Ida Tiller: ja helt enig! det er jo bare helt teit når de sier det er grunnen ,jo hun gikk så lettkledd.. så derfor voldtok jeg henne.. det er så Bullshit! ja det har satt seg i minnet ja.. tenker jo nesten på det hele tiden.. så tenk deg på de som har blitt voldtatt må være sykt vondt.. går sikkert ikke et sekund uten at de tenker på det.. Ja er en del fæle gutter .. men heldigvis så finnes det noen snille å :)

Ida Tiller

01.11.2012 kl.17:32

Finnes ingen grunn for å voldta!

Beautyblonde

01.11.2012 kl.17:33

Ida Tiller: Nei :)

en sinna prinsesse

01.11.2012 kl.17:47

Jeg er selv et voldtektsoffer, og jeg kan ikke skjønne hvorfor menn tror det er rett at det voldtar oss? Det at de sier vi går for lettkledd, at vi selv ber om det er det dummeste jeg noen gang har lest og hørt. Det finnes ingen god nok grunn for å gjøre andre vondt, og i hvert fall ikke voldta andre! Vi kler oss slik som vi vil, vi ber ikke om det - det å bli voldtatt er en traumatisk opplevelse og ikke noe som noen ønsker. Det er ingen som ønsker å bli voldtatt, om det er noen som gjør det - så er de herved hjerneskadet og forstyrret.

Selv har jeg blogget om min historie, derfor syns jeg det er sterkt og tøft av deg å blogge om din opplevelse rundt dette. All respekt til deg!

Beautyblonde

01.11.2012 kl.17:49

en sinna prinsesse: <3 så utrolig trist :( helt enig med deg <3 tusen takk respekt til deg også <3 tenkte dette var et viktig tema og diskutere :) vi alle er sterkere sammen <3

en sinna prinsesse

01.11.2012 kl.18:05

Det er et viktig tema å diskutere, og derfor er det så bra at du tar det opp! Vi er alle sterkere sammen, helt rett! <3

Beautyblonde

01.11.2012 kl.18:12

en sinna prinsesse: :)

M. G. Singh

01.11.2012 kl.23:50

Sandra Marie

Det å kjøre ned en person fordi man ikke ser vedkommende, er en handling uten viten og vilje. Om en kvinne ble voldtatt fordi hun gikk naken rundt, vil gjerningsmannen ha handlet med viten og vilje.

Dette er ikke sammenlignbare handlinger. La meg gi deg ett eksempel: Er din bruk av det sensitive ordet «neger» uaktsom eller forsettlig?

Tante B

15.11.2012 kl.23:15

Denne så jeg først nå... NEI, det er ikke greit å voldta noen, uansett hvordan de går kledd.

Enig med M.G.Singh: Å kjøre på noen fordi man ikke ser vedkommende er noe helt annet enn å bestemme seg for å "ta seg til rette" med noen.

Jeg tror ikke tvillingguttene var riktig så gamle som du husker dem. Og mentalt var de enda yngre, for jeg mener jeg har hørt at de var lettere tilbakestående. Det fritar dem likevel ikke for ansvar. Takk og pris for at du "slapp med skrekken". Men slike opplevelser glemmer man aldri.

Skriv en ny kommentar

hits