Følg med!!

Dere må følge med i morgen  da skal jeg avsløre hvor mange kg jeg har gått ned på ei uke !!!:)))

 

Gleder meg :D

 

Bikinikroppen kommer gradvis :D

 

5 kommentarer

sprayboksen

12.11.2012 kl.15:43

Jeg har faktisk godt opp noen kg denne uken, og hvis antallet kg du har gått ned stemmer overens med kg jeg har gått opp, skjønner jeg hva som foregår. Noen muligheter for at du driver å overfører fett på meg eller?

:)

Beautyblonde

12.11.2012 kl.19:56

sprayboksen: ja der tok du meg driver og overfører det til deg:(

sprayboksen

12.11.2012 kl.20:12

Mmmmh, visste det var noe ja :)

Men du? Hvorfor vil du ned i vekt? Spis heller sunt og tren masse. Har møtt utallige eksempler på folk som for eksempel avstår fra mat, fordi de vil ned i vekt. Samtidig er mat ett av basis-behovene våre. Hvis du ikke spiser skikkelig, vil dette berøre søvnen din, som også er et basis-behov. Dette vil ende opp med at kroppen din svekkes fullstendig ned, og du inviterer sykdom hjem til deg. Du vil bare bli seende syk ut, med blå ringer under øynene og rynker, og så vil du få mer eller mindre ukentlige influensaer på besøk, og på sikt verre sykdommer.

Hvis du vil, kan jeg godt sette opp et treningsprogram med kosthold til deg. Men det er mer i fokus på å forme eventuelt fett ( som du sikkert ikke har engang ) over til muskler. Det er også basert på sunt kosthold.

Nå vet jeg jo ikke hvor mye peil du har, så beklager hvis du er ekspert på området, hehe. Men gir deg gladelig noen tips.

Beautyblonde

12.11.2012 kl.20:19

sprayboksen: Vill ned i vekt får og få slankere kropp og sånn at musklene mine blir mere markert :) jeg vill ikke bli bodybuilder nei:P men liker at du ser at man har trent:))
Avstår ikke fra mat spiser masse jeg;) :) pluss masse protein også:) kan spise meg god og mett:))) Poenget er vell at jeg er ganske kresen på mat^^, så derfor er det litt vanskelig og finne på noe mat som jeg liker :) Ja jeg elsker og trene styrke er får det meste det jeg trener så ja takk :D vill gjerne ha :) kan begynne med det neste mandag^^, Har litt peil;) men kjekt med nye tips:))

sprayboksen

12.11.2012 kl.20:40

Hehe, nå føler jeg meg som den wannabe-mentoren. Jeg ønsker å få dette stempelet vekk fra hodet mitt. :) Men vi kan dele. Bare ikke gi meg flere kg i kveld. Sømmen røk nettopp på T-skjorten min. :)

Jeg er sånn at jeg ikke har et gram med fett på kroppen. Når jeg trener, spiser jeg bare sunt, 5-6 ganger for dagen. Men jeg har høy forbrenning, og da mener jeg seriøst at jeg har et atomkraftverk i kroppen. :) Så når jeg trener, får jeg bare masse ekstremt markerte muskler. Men jeg er allikevel slank.

Jeg er nok ikke i posisjon til å gi deg et treningsopplegg, ettersom du virker å ha peiling selv. Men karbonadedeig er bra da ;) hehe. Bare ikke salte den for mye.

Egentlig lettere for meg om du sier hvordan du trener og spiser, og hvilke produkter du spiser, så kan det jo være jeg kan bidra med noe. :)

Skriv en ny kommentar

hits