Folk som er frekke i kjeften bør tenke litt.. Eller hva synes dere???

Hvem Mobber?
Mennesker som selv har problemer gjærne på hjemmefronten, mennesker som føler seg truet, mennesker med rasistiske holdinger og mennesker med behov for å hevde seg.

 


Jeg vet om fler som er store i kjeften og ikke eier respekt for verken seg selv eller andre , men tenker dere da egentlig på hva som kommer senere i livet ? Tenker mest på de som er studenter og rundt 16-20 års alderen , men det er jo også de som er eldre som heller ikke har vokst opp og er rett og slett ekle og ikke tenker over hva dem egentlig verken sier eller gjør .

Jeg har selv vært borti flere slike personer bare over en kort tid nå og de personene klarer ikke forstå hvorfor jeg reagerer som jeg gjør.

 Men jeg er av den typen som ikke orker at folk skal bruke meg som en "boksebag" er iallefall det jeg føler meg som , og at jeg skal være den som er "skurken" oppi alt dette .

 Men jeg har jo ikke gjort noe galt . Jeg sier min mening og synes det da er feil at folk skal slenge dritten i tryne mitt og rett og slett tappe meg for de få kreftene jeg har igjen . For jeg er en tenkende person og tar ting veldig til meg!!

Men det jeg bare ikke klarer å forstå er hvorfor folk må drive slik . Hvorfor må dem være slemme og prøve å rakke ned på andre ???  jo her har vi svaret:

Hvem Mobber?

 Mennesker som selv har problemer gjerne på hjemmefronten, mennesker som føler seg truet, mennesker med rasistiske holdinger og mennesker med behov for å hevde seg.

Jeg er selv sterk nok til å ikke la meg knekke , men dæven jeg blir sint og sier kanskje ting som jeg ikke bør si . Men jeg klarer å stå for det jeg sier i det minste . Og jeg har respekt for med menneskene mine , på skole og generelt omgangskretsen min . Jeg prøver ikke være noen jeg ikke er . Så til dere som prøver . Bare gi opp , det kommer til å slå så hardt tilbake på dere , så vær obs ! Livet er ikke enkelt , det kommer det aldri til å bli . Men dere kan selv velge utfallet , om dere vil være noen som folk kan se opp til og beundre , eller at dere vil at folk skal se på dere og tenke " Fy ! For ett forferdelig menneske !  Er dette virkelig ett liv folk vil ha ?
Det er som jeg har sagt til folk på 16-18 år at , det er nå livet formes , det er nå livet deres begynner og dere kan velge hvem dere vil bli . Dere trenger ikke velge å bli som de andre rundt deg og de du har vokst opp rundt . Dere velger selv !!

WORDS!!! :D

 

    

  

 

 

5 kommentarer

Helene H. Vinnes

27.11.2012 kl.21:23

jeg er så enig i det du skriver. hater folk som er slik!!

Beautyblonde

27.11.2012 kl.21:40

Helene H. Vinnes: :) <3

Haldis Hammer

27.11.2012 kl.22:01

Det er sanne ord Veronica. Et hvert menneske står fritt i sine valg.

Beautyblonde

27.11.2012 kl.22:02

Haldis Hammer: :) <3 Takk mamma`n min <3

SONNY

04.06.2014 kl.04:44

Hater folk som er frekke kjeften. Har opplevd så mange folk som er respektløse til de grader!! Omtrent alle rundt i mitt distrikt er spydig og frekk, elsker å gjøre narr av andre å tøffe seg. Har bare så lyst til å slå dem alle rett ned, men kan jo ikke gjøre det heller, hehe....eller kanskje?

Skriv en ny kommentar

hits