OLIA NY HÅRFARGE!!!!

Dette så sinnsykt bra ut så det på reklame på tv i sted:) Jeg bruker jo sterk bleking på håret mitt og det har blitt veldig slitt siden det er ammoniakk i det...men denne så bare dødsbra ut og helt uten ammoniakk....!!! Denne tror jeg at jeg skal prøve litt senere:))) Noen som  har prøvd den ????=)

 

Den første hårfargen noensinne, som er drevet av styrken fra olje, utviklet av Garnier.

Med Olia gjør oljer mye mer enn bare å pleie håret ? de makismerer hårfargeprosessen. Oljene leder fargen dypt inn i hårfibrene ? uten bruk av ammoniakk.

Maksimal fargeprestasjon

Olia-fargeresultatet er autentisk, nøyaktig, enestående jevnt og presist for ekte, nøytraliserende kalde nyanser og levende varme toner. Olia tilbyr også perfekt 100% gråhårsdekning, samt den høyeste fargetetthet og en utrolig flott og glansfull farge som er full av liv. Og som holder lenge!

 

 

Synlig forbedring av hårkvaliteten

For første gang er håret synlig forbedret. Det er 35% mykere med smidighet og struktur og strålende glansfullt! Olia inneholder 60% oljer og er uten ammoniakk. Olias system er drevet av kraften fra olje som gjør det mulig for håret å beholde sin naturlige glans og glatthet, selv etter utallige hårfarginger.

Unik sanseopplevelse

Den silkemyke kremen har en luksuriøs og diskret blomsterduft som forvandler hårfarging til et nytt skjønnhetsritual. Den dråpeformede flasken passer perfekt i hånden. Den fyldige kremen blandes enkelt, drypper ikke og virker som en skjønnhetsmaske for håret. For første gang kan du virkelig nyte å farge håret.

Optimal komfort for hodebunnen

Olia inneholder ikke ammoniakk, og naturlige blomsteroljer gir deg en optimal komfort for hodebunden.

SÅ ER OLIA EN EKTE REVOLUSJON?

Med 22 patenter er Olias teknologi, som er drevet av styrken fra olje, det viktigste gjennombruddet innenfor hårfargingsteknologi siden den første hårfargen ble oppfunnet av Eugène Schueller for mer enn 100 år siden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits