Kvål <3

Denne helgen er jeg på kvål <3 Dette er da hjemmestedet mitt <3 #VerdensNavle# Ser dere det røde huset helt oppe til venstre ? Der har jeg bodd :))) Tante som eide huset og mamma leide der :)) Både mamma og pappa bodde på kvål men ikke ilag da :)

Her bodde jeg med pappa :) Trivdes kjempegodt begge plassene:)))

Må si jeg savner kvål innimellom :) Flyttet til byen når jeg var 16 år da bodde jeg på hybel som var bare 10 kvadratmeter...LITE!!!:) Og da hadde jeg kjøkken i rommet også som bestod av 2 kokeplater... hehe..og en bitteliten mikrobølgeovn så møtte jeg heldigvis kjæresten min som jeg nå eier leilighet med som er mye større en 10 kvadratmeter :)))) Men jeg hadde det koselig på det lille rommet på hybeln min og :))Er på kvål nå til en kompis som jeg har kjent siden jeg var bitteliten siden storebroren min er bestekompisen hannes :) Så feirer bursdagen til storebror, til han denne helgen :) Han ville ha drikking og LAN så da ble det Laning^^, ja jeg er en liten nerd innimellom^^, Liker og sitte på bærbaren min ^^,)

Koselig og være på kvål igjen <3

Men i morgen reiser vi inn til byen igjen :))) Skal jobbe natt i morgen :) Ferdig på jobb klokken 08 på mandagsmorgen da :) nice!:)

 3 kommentarer

Bente

08.04.2013 kl.02:07

Heisann! :-) Har bare lyst å rose deg for at du har en mega god blogg!! Blir så glad når jeg finner kvalitetsblogger som faktisk prøver å gjøre det litt interessant for leserne å følge med. Kanskje jeg skal bli fast leser? :-D Jeg pleide å blogge før, men jeg sluttet fordi jeg fikk så mange slemme kommentarer. Du må ikke stoppe om du får det da, fordi da vinner de dumme. Men jeg har forresten noe til deg... Det er en konkurranse jeg akkurat ble med på nå som du kan vinne et år med gratis energi drikke i. Det er sykt bra for meg, fordi jeg er helt addicted, haha, men kanskje du har mer hell enn meg?! :-D Bli med du og da!

Janne

11.04.2013 kl.17:23

Hallo! Først må jeg bare si du har en skikkelig god kvalitetsblogg. Blir glad når jeg finner flotte blogger som denne fordi altfor mange bloggere tar bloggen useriøst og bare legger ut fanteri! Jeg skal kanskje bli fast leser her. Håper du blogger leeeenge! Jeg blogget tidligere, men sluttet fordi jeg fikke så mange frekke kommentarer! Men du må ikke slutte. Du må blooge 4ever!! :D Men du. Jeg har noe til deg forresten. Det er en sånn konk jeg akkurat deltok på selv. Den er kjempe god. Du kan vinne et gave kort på fem tusen kr til å reise hvor du vil, som er helt perfekt for meg fordi jeg er helt addicted av å reise! Hehe!! Men kanskje du har mer lykke, enn meg?! Bli med da! :-D

Tante B

12.04.2013 kl.23:08

Hvorfor ingen blogginnlegg, kjære niese?

Skriv en ny kommentar

hits